fbpx
a

Facebook

LinkedIn

Copyright 2019 Advokat Grekland.
All Rights Reserved. Powered by dynamicsite.gr

8:00 - 20:00

Öppettider Måndag -Lördag

0030-211.42.42.162

0030-6947.06.09.10

Ring mig för gratis rådgivning

Asklipiou str , nr 26-28,
10680 Aten

 

Search
Menu
 

Affärsjuridik

Advokatgrekland > RÄTTSOMRÅDEN > Affärsjuridik
  • SVENSK ADVOKAT VERKSAM I GREKLAND- PROFESSIONELL JURIDISK RÅDGIVNING PÅ SVENSKA MEN AVSEENDE GREKISK RÄTT

  • SPECIALISTEN PÅ ARVSRÄTT - BRED KOMPETENS- DJUP ERFARENHET

  • ENGAGERAD FASTIGHETSADVOKAT I ATEN- KVALIFICERAD RÅDGIVNING- GÖR EN GOD AFFÄR

  • SKÖTER UPPDRAG I HELA GREKLAND- SAMARBETE MED KOLLEGOR I GREKLAND OCH SVERIGE

Affärsjuridik handlar om de lagar som har att göra med bildandet av företag och hur de drivs. Antingen har du en tvist som behöver lösas, ett avtal som behöver upprättas eller så behöver du juridisk rådgivning i samband med ditt företag. Affärsjuridiska frågor uppkommer för alla företagare. Vi biträder exempelvis vid företagsöverlåtelser, samarbetsavtal, aktieägaravtal, handelsbolagsavtal, köprättsliga avtal, generationsfrågor och lokalfrågor enligt grekisk lag.

Om du funderar på att starta ett eget företag-firma -bolag eller arbetar med att driva företag är det väldigt viktigt att du har kunskap om aktuella grekiska lagar och regler för att undvika fel.

 

Affärsjuridik innefattar bl.a avtalsrätt, arbetsrätt, olika fullmakter, företagsöverlåtelser, företrädareansvar, anställning och uppsägning m.m. Det är viktigt att företag förhåller sig till dessa lagar för att få en fungerande och trevlig arbetsmiljö gentemot sig själv och sitt egna företag, men också för sina anställda.

 

Har du problem med något av ovanstående på ditt företag? Är du kanske anställd ? Tveka inte att höra av dig till oss om du behöver hjälp eller rådgivning.