fbpx
a

Facebook

LinkedIn

Copyright 2019 Advokat Grekland.
All Rights Reserved. Powered by dynamicsite.gr

8:00 - 20:00

Öppettider Måndag -Lördag

0030-211.42.42.162

0030-6947.06.09.10

Ring mig för gratis rådgivning

Asklipiou str , nr 26-28,
10680 Aten

 

Search
Menu
 

OM GIOTA NOUSSI

Advokatgrekland > OM GIOTA NOUSSI
  • SVENSK ADVOKAT VERKSAM I GREKLAND- PROFESSIONELL JURIDISK RÅDGIVNING PÅ SVENSKA MEN AVSEENDE GREKISK RÄTT

  • SPECIALISTEN PÅ ARVSRÄTT - BRED KOMPETENS- DJUP ERFARENHET

  • ENGAGERAD FASTIGHETSADVOKAT I ATEN- KVALIFICERAD RÅDGIVNING- GÖR EN GOD AFFÄR

  • SKÖTER UPPDRAG I HELA GREKLAND- SAMARBETE MED KOLLEGOR I GREKLAND OCH SVERIGE

Advokaten Giota Noussi är svensk medborgare, född och uppvuxen i Stockholm. Hon flyttade till Grekland efter gymnasieexamen år 1998, och studerade juridik i Aten. Hon är medlem i Atens Advokatsamfund sen 2007. Hon är även medlem i Hellenic Swedish Chamber of Commerce och i Svenskar i Världen som Advokat.

Vår advokat byrå har kontor i Aten med en Inriktning på fastighetsrätt och familjerätt, särskild på bodelning, arvsrätt, affärsjuridik och brottmål. Advokatbyrån är svensktalande, engelsktalande och grekisktalande. Vi arbetar med svenskar över hela världen.

Advokatbyrån Giota Noussi ägs och drivs av advokaten Giota Noussi. Vi på Advokatbyrån Giota Noussi är måna om att varje klient skall erhålla bästa möjliga juridiska biträde samtidigt som vi förenar detta med empati och ett djupt personligt engagemang. En klient skall alltid bli bemött med såväl förståelse som respekt och ingen fråga är för dum för att ställas. Som klient på Advokatbyrån Giota Noussi kan Du alltid räkna med att Dina rättigheter tas tillvara fullt ut samtidigt som Du har ett juridiskt biträde som har ett totalt engagemang i Ditt ärende.

Vår erfarenhet är en trygghet för våra klienter. I både rättegångar och vid förhandlingar strävar vi efter att även du ska känna trygghet. Vi kan förklara rättsläget och diskutera möjliga handlingsalternativ med dig.

Vi är angelägna att vara lätt tillgängliga för våra svenska klienter. Vi besitter en genuin kompetens inom arvsrätt, fastighetsrätt, brottmål, affärsjuridik.

Varje uppdrag är nytt, unikt och av stor vikt för dig som part men även för oss.